Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Uresničite svoje cilje že za 40 EUR na mesec

Zastavite si realne finančne cilje z uporabo našega kalkulatorja za vlagatelje, s katerim lahko izračunate:

Kakšne donose bi lahko dosegli z investicijo določenega zneska v izbran vzajemni sklad.

Koliko sredstev bi morali vložiti, da bi ob predvidenem donosu dosegli svoj finančni cilj.

Prikaz je zgolj informativne narave, ne vključuje stroškov in morebitnih davčnih obveznosti ter ne predstavlja obljubljene donosnosti v izbranem obdobju. Banka ne jamči za donosnost, ki je odvisna od gibanja tečajev na kapitalskih trgih, časa in načina varčevanja. Podatki na tej spletni strani ne predstavljajo naložbenega priporočila ali storitev investicijskega svetovanja, temveč so samo informativne narave in predstavljajo le izobraževalno orodje. Dejanske donosnosti, ki jih realizira vlagatelj, se lahko od pričakovanih tudi v večji meri razlikujejo.

Opozorilo vlagateljem in omejitev odgovornosti

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg. Banka Intesa Sanpaolo d. d. je uradni pooblaščeni distributer omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za območje Republike Slovenije. Banka Intesa Sanpaolo d. d. ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot pa je v sklade investiral. 

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časnikih Delo, Dnevnik in Finance ter na spletni strani Intese Sanpaolo Bank. Prospekt investicijskega sklada, Statut investicijskega sklada, dodatek k prospektu za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletnih straneh in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.