Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nadaljuj

Uresničite svoje cilje že za 40 EUR na mesec

Zastavite si realne finančne cilje z uporabo našega kalkulatorja za vlagatelje, s katerim lahko izračunate:

Kakšne donose bi lahko dosegli z investicijo določenega zneska v izbran vzajemni sklad.

Koliko sredstev bi morali vložiti, da bi ob predvidenem donosu dosegli svoj finančni cilj.

Izračun je zgolj informativne narave, temelji na hipotetični predpostavki povprečne letne donosnosti in ne vključuje morebitnih strokov in davčnih obveznosti ter ne predstavlja pričakovane prihodnje donosnosti skladov. Podatki na tej spletni strani ne predstavljajo naložbenega priporočila ali storitev investicijskega svetovanja. Banka ne jamči za donosnost vzajemnih skladov, ki je odvisna od gibanja tečajev na kapitalskih trgih, naložba lahko vodi v finančno izgubo. Pred sprejemom naložbene odločitve preberite tudi opozorilo vlagateljem (.pdf).

Opozorilo vlagateljem in omejitev odgovornosti

Krovna investicijska sklada Eurizon Fund in Eurizon Manager Selection Fund upravlja družba za upravljanje Eurizon Capital S.A., 8 Avenue de la Liberte, L-1930 Luxembourg. Banka Intesa Sanpaolo d. d. je uradni pooblaščeni distributer omenjenih investicijskih skladov za območje Republike Slovenije.

Investicijski skladi niso bančni produkt in ne prinašajo zajamčene donosnosti. Naložbe v investicijski sklad niso vključene v sistem zajamčenih vlog, ki velja za območje Republike Slovenije. Banka Intesa Sanpaolo d. d. ne jamči za donosnost naložbe v sklade. Vlagatelj z naložbo v investicijski sklad sam prevzame tveganje, da bo ob unovčitvi naložbe dobil manj, kot pa je v sklade investiral. 

Tekoči podatki o gibanju vrednosti točke posameznega sklada so dnevno objavljeni v časnikih Delo, Dnevnik in Finance ter na spletni strani Intese Sanpaolo Bank. Prospekt investicijskega sklada, Statut investicijskega sklada, dodatek k prospektu za vlagatelje v Republiki Sloveniji ter zadnje objavljeno letno in polletno poročilo so brezplačno dostopni na spletnih straneh in v poslovalnicah Intese Sanpaolo Bank.